Home » Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Redna cena: je cena po kateri kupite akumulator v naši poslovalnici  »SERVIS AKUMULATORJEV«na Celovški c.134a 1000 Ljubljana, pri redni ceni ste upravičeni do brezplačne strokovne montaže akumulatorja, ne glede na vrsto plačila.

Ugodnosti  pri nakupu v naši poslovalnici, ČE NISTE IZKORISTILI BREZPLAČNE MONTAŽE:

Redna cena – 5% popusta za gotovinsko plačilo

Redna cena – 5% popusta če prinesete Vaš star-odpadni akumulator primerljive velikosti novega

Redna cena – 5% popusta  za registracijo (Vaš kontakt uporabljamo le za potrebe naših evidenc ter obveščanje kupcev)

Popusti se seštevajo!

Spletna cena: je cena za spletne nakupe ali pa za nakup v naši poslovalnici če plačate z gotovino, dostavite Vaš star akumulator ter se registrirate.

Akcijska cena: je cena za artikle v akciji, ne glede na vrsto ter kraj nakupa, akcijske cene veljajo omejen čas oziroma do razprodaje zaloge.

HALO AKUMULATOR –montaža na terenu: velja redna cena + strošek montaže na terenu (20,00 EUR).

Prodajni pogoji za nakupe preko spleta

Splošne in ostale pogoje poslovanja določa Top Start d.o.o. (ponudnik), ki blago na spletni strani top-start.com prodaja v svojem imenu in za svoj račun.
REGISTRIRANI UPORABNIKI

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime (elektronski naslov) in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

SPLOŠNI POGOJI

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

Top Start d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna. Kupcu je po elektronski pošti posredovano tudi mesto na strežniku ponudnika, kjer je shranjena pogodba/predračun. S prijavo, kupec v svojem profilu lahko dostopa tudi do arhiva svojih naročil/nakupov .

Kupec v prejeti pošiljki prejme račun na katerem so poleg specifikacije stroškov tudi navodila za morebiten odstop od pogodbe/nakupa.

ZAVRNITEV NAROČILA

Top Start d.o.o. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

ODSTOP OD POGODBE/NAKUPA

Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga, odstopijo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe/nakupa, mor poslati sporočilo o odstopu na info@top-start.com, prejeto blago pa  na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. Top Start d.o.o. bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazal kupcu v treh dneh po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati ali pa je akumulator že aktiviral (natočil priložen elektrolit v akumulator), izgubi pravico do odstopa od pogodbe/nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

GARANCIJA

Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancijo je možno uveljaviti le ob predložitvi računa ter garancijskega lista. Garancijo je možno uveljaviti na pooblaščenih servisih oziroma v naši trgovini.

PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.
Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.

AVTORSKE PRAVICE

Objavljene vsebine so ali v lasti podjetja Top Start d.o.o., ali ima podjetje Top Start d.o.o. za objavo soglasje avtorja. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja Top Start d.o.o. je prepovedano.

KODEKS PO ZEPT

Top Start d.o.o. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

DOSTAVA

Vaše naročilo, ki bo oddano do 13ure, bo dostavljeno naslednji delovni dan, praviloma v dopoldanskih urah. Naročila sprejeta v petek po 13uri in med vikendom, bodo dostavljena v torek. Zagotovili smo, da lahko varno plačate račun po povzetju. Dostava za kupljeno blago do vrednosti 40,00 EUR znaša 4,00 EUR. Nad 40,00 EUR je dostava brezplačna. Če pošljemo dva izdelka v enem paketu, se obračuna dostava samo enkrat. Pri plačilu po povzetju ni nobenih dodatnih stroškov.