Košarica
0,00 € (0)
Košarica
0,00 € (0)

Akumulator Exide Equipment ES2400 12V 210Ah (c20)


Proizvajalec:

Akumulator Exide Equipment Gel je idealna izbira za aplikacije, kjer je potrebno pogosto ciklično delovanje, kot so vozički za golf, zračna dvigala, čistilni stroji, viličarji in paletni viličarji.

Podrobnejši opis
Na zalogi
Redna cena:
761,00 €

Dodatne informacije


Exide Equipment Gel je vrsta gelskih akumulatorjev, ki ne potrebujejo vzdrževanja in so zasnovani za uporabo v aplikacijah z visokimi zahtevami glede zanesljivosti in dolge življenjske dobe. Te baterije uporabljajo napredno gelsko tehnologijo, ki zagotavlja odlično ciklično zmogljivost in daljšo življenjsko dobo.

Glavne prednosti gelskih baterij Exide Equipment so njihova visoka zmogljivost, robustna konstrukcija in dolga življenjska doba. Poleg tega zagotavljajo odlično delovanje pri nizkih temperaturah, zato so idealni za uporabo v hladnih okoljih.

Baterije so popolnoma zatesnjene in ne potrebujejo vzdrževanja, zato je z njimi enostavno ravnati in jih vzdrževati. Pripravljene so za takojšnjo uporabo in jih ni treba dopolnjevati z vodo ali elektrolitom.

Zaradi zanesljivega delovanja, dolge življenjske dobe in delovanja brez vzdrževanja so gelske baterije Exide Equipment odlična izbira za zahtevne aplikacije, kjer je potreben zanesljiv in dolgotrajen vir energije.