Košarica
0,00 € (0)
Košarica
0,00 € (0)

O podjetju


Podjetje Top Start d.o.o. je specializirano podjetje za prodajo in servis akumulatorjev. V naši ponudbi imamo akumulatorje za osebna vozila, motorna kolesa, gospodarska vozila, prosti čas ter industrijo.

Podjetje Top Start d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001, izkušnje pa smo pridobivali tudi prej pri drugih podjetjih, ki so bila pionirji na področju akumulatorjev v Sloveniji.

Podjetje Top Start d.o.o. poleg klasične trgovine nudi tudi spletne nakupe. Izdelke lahko kupujete preko naše domače spletne strani, za motoriste pa je postavljena specializirana spletna trgovina z največjo izbiro moto akumulatorjev.

www.top-start.com
www.moto-akumulator.si

Z akumulatorji ter pripadajočimi komponentami oskrbuje tudi mnoge avto-električne delavnice, serviserje vozil, trgovce z avto-deli itd.

Podjetje Top Start d.o.o. poleg oskrbe z akumulatorji v vozilih, nudi podjetjem tudi celovito rešitev za napajanje alarmov, zasilnih razsvetljav, UPS naprav, dvižnih ploščadi, čistilnih strojev ter električnih viličarjev.

Nudimo tudi rešitve pri energetski oskrbi večjih infrastrukturnih in komunikacijskih projektih.

Top Start d.o.o.
Zanesljiv partner za zanesljiv zagon, pogon in napajanje.

Servis akumulatorjev

Pod blagovno znamko “SERVIS AKUMULATORJEV” smo postali prepoznaven ponudnik pri prodaji in servisiranju akumulatorjev za končnega potrošnika v Ljubljani z okolico in Mariboru z okolico.

HALO akumulator

S storitvijo  “HALO AKUMULATOR-montaža na terenu“, smo naše storitve še bolj približali potrebam kupcev.

www.moto-akumulator.si - specializirana spletna trgovina z največjo izbiro akumulatorjev za motorje, štiri kolesnike, kosilnice, vodne skuterje…

Poslovalnica Ljubljana - Šiška

Celovška cesta 134/a, 1000 Ljubljana, Slovenija

01 514 11 56

PE-Siska@top-start.com

Zemljevid lokacije Delovni čas

Poslovalnica Ljubljana - Rudnik

Cvetkova ulica 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

01 514 11 58

PE-Rudnik@top-start.com

Zemljevid lokacije Delovni čas

Poslovalnica Maribor

Domnova ulica 7, 2000 Maribor, Slovenija

02 292 73 70

PE-Maribor@top-start.com

Zemljevid lokacije Delovni čas