Košarica
0,00 € (0)
Košarica
0,00 € (0)

Storitve


Pri našem akumulatorskem servisu nudimo celovite storitve, s katerimi zagotavljamo dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje vaših akumulatorjev. Naše storitve vključujejo:

Diagnostika: Natančno preverjanje stanja akumulatorjev, s katerim ugotavljamo morebitne napake in težave, ki bi lahko vplivale na njihovo delovanje. Diagnostične storitve izvajamo hitro in zanesljivo, kar vam omogoča brezskrbno uporabo vaših naprav in vozil.

Svetovanje: Naši strokovnjaki vam nudijo strokovno svetovanje pri izbiri najprimernejšega akumulatorja za vaše potrebe. Pomagamo vam izbrati akumulator, ki bo zagotavljal najboljše rezultate glede na specifične zahteve vaših naprav ali vozil.

Montaža: Profesionalna montaža akumulatorjev za različna vozila in naprave. Poskrbimo, da je akumulator pravilno nameščen in povezan, kar zagotavlja varno in učinkovito delovanje.

Polnjenje: Ponujamo storitve polnjenja akumulatorjev, s čimer poskrbimo, da so vaši akumulatorji vedno pripravljeni na uporabo. Uporabljamo napredne polnilne naprave, ki zagotavljajo optimalno polnjenje brez poškodb akumulatorja.

Popravilo: Če pride do težav z vašim akumulatorjem, vam nudimo strokovne popravila. Naši tehnični strokovnjaki so usposobljeni za popravila različnih vrst akumulatorjev, kar vam prihrani stroške nakupa novega.

Najem: Nudimo tudi storitev najema akumulatorjev. Če potrebujete akumulator le za določen čas, vam omogočamo ugoden najem, s čimer se izognete nepotrebnim stroškom dolgoročne lastnine.

Odkup odpadnih akumulatorjev (pravne osebe): Skrbimo za okolje in ponujamo odkup odpadnih akumulatorjev za pravne osebe. Odpadne akumulatorje prevzamemo in poskrbimo za njihovo pravilno in okolju prijazno reciklažo.

Naš cilj je zagotavljanje visokokakovostnih storitev, ki izpolnjujejo in presegajo pričakovanja naših strank. Kontaktirajte nas za več informacij ali obiščite naš servis, kjer vam bomo z veseljem pomagali.